Γιατί να συνεργαστώ με έναν Virtual Assistant;

Η πανδημία που μπήκε στη ζωή μας τα τρία σχεδόν τελευταία χρόνια προκάλεσε ανατροπές που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα είχαμε καν φανταστεί! Στο επίπεδο των εργασιακών συνθηκών γνωρίσαμε την εργασία εξ αποστάσεως και όλοι δοκιμαστήκαμε στην τηλεργασία. Μάθαμε να ανοίγουμε τον υπολογιστή μας και να συνεργαζόμαστε με έναν συνάδελφο πίσω από μια οθόνη αλλά επίσης να δημιουργούμε και να καλλιεργούμε σχέσεις με νέους συνεργάτες με τον ίδιο τρόπο.

Σε πολλές χώρες η εξ αποστάσεως εργασία εδραιώθηκε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, κάτι το οποίο συμφέρει φυσικά και τις επιχειρήσεις καθώς κερδίζουν από τα λειτουργικά κόστη των υπαλλήλων / συνεργατών που πλέον δεν επισκέπτονται το γραφείο. Επιπλέον, κερδίζεται πολύς χρόνος στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων από τη στιγμή που πλέον δεν χρειάζεται όλες οι συναντήσεις να γίνονται δια ζώσης αλλά μέσω όλων αυτών των διαδικτυακών εργαλείων που είναι διαθέσιμα, όπως zoom, webex, teams, skype κα. Με αυτόν τον τρόπο ο χρόνος που κερδίζει μια επιχείρηση, μπορεί εύκολα να γίνει «χρήμα»!

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και ο ρόλος του / της virtual assistant, ένας ψηφιακός βοηθός που έρχεται για να σας λύσει τα χέρια! Οι ανάγκες της καθημερινής εργασίας μπορεί να είναι απαιτητικές και αυξανόμενες και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η συνεργασία σας με έναν virtual assistant θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε εκείνες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, στις οποίες πιθανόν δεν έχετε την αντίστοιχη εργασιακή εμπειρία και είναι δύσκολο να επιλέξετε, να προσλάβετε και να εκπαιδεύσετε τα άτομα που χρειάζεστε. Διαβάστε γιατί:

  • Ο ψηφιακός βοηθός μπορεί να σας παρέχει μια ευρεία γκάμα εργασιών, που όλες παρέχονται από επαγγελματίες στο αντικείμενο. Όταν συνεργάζεστε με κάποιον που επικεντρώνονται σε έναν συγκεκριμένο τομέα πάνω στον οποίο εργάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να σας προσφέρει την εμπειρία του κλάδου και την αμεσότητα, αρχικά στην κατανόηση και έπειτα στην εκτέλεση της εργασίας.
  • Ο εξωτερικός σας συνεργάτης, δηλαδή ο ψηφιακός βοηθός θα αμειφθεί αποκλειστικά και μόνο για τις εργασίες τις οποίες θα του αναθέσετε, από την στιγμή δηλαδή που θα του αναθέσετε την εργασία μέχρι την στιγμή που θα την φέρει εις πέρας. Αντίθετα, στην περίπτωση ενός νέου εργαζομένου θα καλεστείτε να υπολογίσετε τον χρόνο που θα χρειαστείτε για την πρόσληψή του, την εκπαίδευσή του και μετέπειτα τον χρόνο που θα χρειαστεί για να αποδώσει στην απαιτούμενη εργασία.
  • Ο χώρος εργασίας του virtual assistant δεν δεσμεύει τον δικό σας χώρο εργασίας! Η εργασία του γίνεται από απόσταση, από τον δικό του χώρο αλλά παρόλο αυτά η επικοινωνία σας παραμένει άμεση, αδιάβλητη και προσιτή πατώντας μόνο ένα κουμπί μιας διαδικτυακής πλατφόρμας! Οπότε εξαιρέστε την ασφάλεια, τα επιδόματα και τις λειτουργικές δαπάνες.

Για να έχετε πλήρη εικόνα των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε: Δείτε τις υπηρεσίες μας εδώ!

Εμείς, στην gaincontrol.eu παραμένουμε στη διάθεσή σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία για τον τρόπο εργασίας μας και βέβαια να γνωριστούμε!